Årets tekniker finns i Västerås!

Grattis till utmärkelsen Årets Tekniker! Vad betyder det för dig?
Det betyder mycket, ett erkännande att jag gör ett bra jobb. Vi behöver alla få lite beröm till och från, det motiverar oss till att bli ännu bättre på det vi gör. Modernt ledarskap handlar till stor del om att motivera, berätta och berömma när vi gör rätt, inte kritisera när vi gör fel. Jag tror samma sak gäller inom ett företag.

Vad är din bakgrund?
Jag har varit här på Edekyl & Värme i lite mer än tre år. Jag är utbildad kyltekniker men innan dess jobbade jag med att installera värmepumpar för ett företag här i Västerås. Före det var jag verksam inom restaurangbranschen. I den branschen får man verkligen lära sig vad service innebär. Det har jag tagit med mig till Edekyl.

Hur är kamratskapet inom Edekyl?
Väldigt bra. Här i Västerås är vi ett skönt gäng, där alla bidrar och hjälper varandra. Tillsammans gör vi varandra trygga och säkra i våra arbetsuppgifter.

Är du intresserade av att göra karriär inom företaget?
Först och främst är jag nöjd med var jag befinner mig. Men inom Edekyl finns inget tak för vad jag kan utvecklas till. Edekyl erbjuder både interna som externa utbildningsmöjligheter. Här finns det ingen som sätter några käppar i hjulet för ens framtid. Tvärtom så pushar företaget oss till utveckling.

Vad arbetar du med just nu?
Jag arbetar med att göra en Hemköp-butik i Köping klimatneutral. Vi tar bort det gamla kylsystem och installerar ett nytt med naturliga köldmedier. Jag gillar Edekyls inriktning när det gäller miljöfrågor.

Vad innebär Edekylandan för dig?
Att komma till jobbet varje dag med glatt humör, göra sitt bästa och stötta sina kamrater.

18 Mar 2020