Det här är Edekyl & Värme

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, och Linköping. Med ca 100 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Verksamhetens grenar är installation samt service av kyl- och värmepumpsanläggningar, automationssystem, ventilationsarbeten samt konstruktion. En viktig del i arbetet handlar om energieffektivisering och energiåtervinning.

Kort om Edekyl & Värme AB

- Vi är ägarledda.

- Vi är en ledande aktör inom kyla, värmepumpar och ventilation i vårt område.

- Vi har tvärfacklig kompetens och förstår att helheten blir aldrig bättre än detaljerna.

- Vi har några av de vassaste specialisterna inom våra teknikområden. Det borgar för att våra kunder alltid får bästa tänkbara hjälp.

- Vi inser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför gläder det oss att vi år efter år värderas väldigt högt i medarbetarundersökningar.

- Vi har en egen larm/servicecentral som är dygnet runtbemannad. De finns till för både våra företagskunder och privatkunder. Unikt i branschen.

Vi lever efter våra värdeord:

Engagemang - Vi bryr oss om våra kunder, medarbetare, miljön och våra samarbetspartners.

Drivkraft - Vi får jobbet gjort. Effektivt och strukturerat.

Ekonomi - Ett hållbart resultat för alla inblandade. Våra kunder, vår miljö och Edekyl.

1974

Grundat

6

Orter

110

Medarbetare

2000

Kunder