Välkommen till ditt nya jobb

Viktoria Andersson heter jag och är HR-chef här på Edekyl och Värme. Vill du jobba i en framtidsbransch med fokus på energieffektivisering och hållbara lösningar? Vår bransch utgör en viktig funktion för att vårt samhälle ska fungera nu och i framtiden.

2005 bestod Edekyl & Värme av fem anställda. Idag är vi över 100 st medarbetare, finns på sex olika orter och våra planer är att vi ska bli ännu flera!

 Det är inte i första hand brist på kunder och projekt som begränsar vår takt att växa, utan att rekrytera medarbetare med rätt bakgrund och rätt kompetens. Att alla vi anställer ska ha branscherfarenhet går vi bet på. Det utbildas helt enkelt inte tillräckligt många för att täcka vårt och övriga branschens behov.

Därför behöver vi erbjuda utvecklings- och utbildningsmöjligheter direkt hos oss på Edekyl och det gör vi. Det innebär att vi försöker hitta människor med rätt karaktär och passande bakgrund för att jobba hos oss och som delar våra värderingar; vår EDE-anda: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Kontakta mig eller sök någon av våra utannonserade tjänster!

Viktoria

Viktoria

HR Chef
019-767 33 08
Maila mig

Är du en duktig tekniker med erfarenhet av rörmokeri och VVS samt gillar du att kliva in i rollen som ledande montör emellanåt?  Då är den här tjänsten hos oss någonting för dig!

Nu söker vi dig som kan förstärka Edekyl & Värme med tekniskt kunnande och intresse inom VVS, med utgångspunkt i Stockholm. 

Som tekniker på Edekyl & Värme arbetar du på entreprenad tillsammans med ett rutinerat team, där ditt område huvudsakligen är inom VVS. En stor del av tekniken handlar exempelvis om arbete med rör till kylanläggningar och radiatorer, eller att t.ex. bygga värmecentraler samt undercentraler. I arbetet ingår installationer, montage och rörmokeri.

Vi söker dig som är nyfiken och ser långsiktigt på rollen som tekniker hos oss. Det kommer att hjälpa dig i arbetet om du brinner för teknik och har kunskaper i el, svetsning eller mekanik, utöver VVS. Likaså ser vi gärna att du sedan tidigare har erfarenhet i en roll som ledande montör.

Din förmåga att planera och prioritera ger dig ett tryggt utgångsläge i att utföra arbetet inom uppsatta tidsramar. Har du lätt för att samarbeta och tycker om att jobba i team kommer du trivas och utvecklas här. Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla dig själv.  

Kollektivavtal finns med Byggnads (teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

   Är du en engagerad och rutinerad kyltekniker som drivs av att generera nöjda kunder och bidra till hållbara och energieffektiva lösningar? Är det viktigt för dig att vara en del av ett väl fungerande team och att ha roligt på jobbet? Känner du stor trygghet i att jobba självständigt ute på uppdrag hos kund?

Då är du den vi söker för att vårt kyl-gäng i Örebro ska bli komplett! Vi växer och behöver utöka med ytterligare EN kyltekniker.

I Örebro är vi ett sammansvetsat team som värdesätter lagandan högt. Vi hjälps åt när det är tufft och vi firar framgångar när det går bra. Hos oss får du jobba med service, men även installationer av olika kylsystem. Den ena arbetsdagen är inte den andra lik och våra kunder finns inom ett brett spann, allt från butiker till industrier, men framför allt tyngdpunkt på butikskyla. Har du sedan tidigare erfarenhet av just butikskyla så är det ett stort plus i kanten. Att du innehar kylcertifikat kat 1 är en självklarhet.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Skicka in din ansökan


Fredrik Björklund, Operativ chef, Örebro

Fredrik Björklund, Operativ chef, Örebro

"Edekyl & Värme är fokuserade på att personalen ska trivas och ges möjligheter att utvecklas. Vi söker killar och tjejer, män och kvinnor som inte är rädda för att lära sig nya saker och bredda sin kompetens, även inom närliggande teknikområden. Själv började jag jobba som elektriker 2009. Jag som person drivs av att lära mig nytt och har en vilja att utvecklas. Edekyl & Värme är ett bolag i ständig förändring som uppmuntrar till personlig utveckling, vilket banat väg för min karriär i bolaget. Idag jobbar jag som Operativ chef på huvudkontoret i Örebro” säger Fredrik Björklund.

Se filmerna om oss