Sprillans nytt uppdrag med First Office i Uppsala!

Edekyl fick i dagarna in ytterligare ett fint uppdrag från Lindesbergs Bygg. Det gäller en kontorsanpassning till ett ”First Office” i Uppsala. Klöverns kontorshotellkedja First Office är Sveriges största kontorshotellkedja med cirka 42 000 kvm. I dagsläget finns det 65 kontorshotell i 15 städer.

 

- Det här blir vårt fjärde ”First Office-uppdrag”. Teamet från Edekyl som jobbar ihop är samspelta vilket gör att produktionen flyter friktionsfritt. Samarbetet med Lindesbergs Bygg är konstruktivt och positivt. Uppdraget är nytt och produktionen går i gång i höst. Vi kommer att riva ut allt gammalt och bl a installera nya radiatorer, WC-grupper, pentryn samt en ny större kylmaskin för större effekt på taket, säger Christian Westher, konstruktör på Edekyl & Värme

28 Jun 2018