Edekyl & Värme tar kvalitet och kundnöjdhet på största allvar

Du vet väl att Edekyl innehar ISO-certifiering kvalitet ISO 9001:2015 samt för miljö ISO 14001:2015

Edekyl har varit ISO-certifierade sedan 2007. Det visar hur viktigt det har varit för Edekyl att arbeta enligt ISO-standard. Nu har Edekyl tagit hjälp av Svensk Certifiering för att ytterligare vässa rutiner och processer. Edekyl vill säkerställa att de levererar produkter och tjänster som alltid lever upp till kundens kravbild.

- Många av våra kunder kräver att vi är ISO-certifierade, vilket vi tycker är bra. Det ger både oss och våra kunder en trygghet i vårt samarbete. För våra kunder fungerar det som en garanti för att vi arbetar efter tydliga och fastställda rutiner. För företaget innebär det att vi säkerställer rätt kvalitet på våra produkter och tjänster. Jag skulle vilja säga att ISO-certifieringen är lika viktig för oss som för vår kund, säger Rosie.

Edekyl är nu certifierade enligt ISO kvalitet 9001:2015 samt Miljö ISO 14001:2015.

Arbetet utförs enligt fastställda rutiner som uppfyller ISO standardens krav. 

I dag består Edekyl & Värme av sex filialer samt huvudkontor. Revision har under 2019 skett på huvudkontoret samt filialerna i Uppsala, Örebro och Västerås. Nästa år fortsätter det i Stockholm, Norrköping och Linköping.

Att Edekyl lägger stor vikt vid certifieringsarbetet är inte bara en fråga om kundnöjdhet utan också en fråga internt om ständiga förbättringar. ISO ger tydliga riktlinjer och krav för hur Edekyls ledningssystem ska bidra till en ännu bättre förmåga att leverera produkter och tjänster.

18 Nov 2019