Lär känna Jari Asu, ny filialchef i Västerås!

Jari kommer senast från att har varit förvaltare för det kommunala bolaget Kungsör Kommun Teknik AB. Där ansvarade Jari för 83 000 kvm kommunala anläggningar i form av skolor, äldreboenden, sim- och ishallar samt andra sportanläggningar m m.

  Jari är utbildad vvs-montör och startade sin karriär på NCC. Där gick han snabbt från montör till ledande montör till arbetsledare osv. Därefter arbetade han som driftstekniker på YIT. På Bravida arbetade Jari som projektledare inom vs.

Jari har också arbetat som konsult för beställarsidan med bl a Telia och Käppalaverket som de stora kunderna.

 

Fem snabba frågor till Jari:

 

Vilka är dina starka sidor?

Jag är stresstålig och hetsar inte upp mig i onödan. Tror aldrig att jag skrikit åt någon även när jag har varit upprörd. Sedan är jag en glad och social prick som pratar och bryr mig om andra människor. Jag är nyfiken av naturen.

 

Vad är din närmsta målsättning?

Att vi här i Västerås ska växa inom kyla och värme. För att det ska ske måste vi ha ordning och reda samt sätta fasta rutiner. Jag kommer ge allt det stöd vi behöver för att det ska bli bra.

 

Var befinner sig Västeråsfilialen om tre år?

Då är vi etablerade på både kyla- som värmesidan och är också igång med elsidan. Vi borde ha ökat antalet anställda med 40%. Jag ser ljust på framtiden.

 

Hur är det att ingå i en koncern som Edekyl & Värme?

Alla sex filialerna sitter på stor kunskapsmassa och är väldigt hjälpsamma. Vi kan stötta varandra i olika projekt med både tips och råd som personella resurser. Alla drar åt samma håll vilket känns tryggt och bra. Det här känns alldeles rätt för mig

 

Vad vet vi inte om Jari?

Att jag tog dykcertifikat 2017 och har sedan dess genomfört 170 dyk och är nu själv instruktör.

04 Dec 2018