Möt vår projektledare Emil!

Hej Emil!

Kan du inte berätta lite om din resa på Edekyl?

Jag jobbar som projektledare installation i Linköping.
Min resa började på Edekyl 2016 som kyltekniker för att 2019 övergå till serviceledare där jag senare i samband med hopslagningen av Norrköping/Linköping övergick till rollen som jag har i dag.
Jag trivs väldigt bra på Edekyl och med tjänsten.
En av sakerna som jag trivs bäst med är mötet med olika människor och skapa nya relationer både inom organisationen och också utanför våra egna väggar.
Jag gillar ordning och reda så därför tror jag att jobbet ger mig tillfredsställelse när man får vara med och planera och sätta upp mål i projekt. 

Vilka projekt håller du i just nu?

Just nu så driver jag bland annat ett projekt i Orminge där vi börjar närma oss slutfasen där vi bytt ut komfortkylanläggningen till Omringe centrumgalleria. En milstolpe i det projektet har varit att lyfta upp det nya aggregatet på yttertaket där vi har haft stora utmaningar med att hitta någon som kunnat ta sig an jobbet.
Den milstolpen nådde vi i förra veckan (läs V.16) vilket var väldigt skönt för att projektet ska kunna fortgå och slutligen gå i mål.

Kommande projekt som jag är med och driver är Coop Ingelsta i Norrköping där Stora Coop ska flytta in i ICA Maxis gamla lokaler och där ICA redan har flyttat in i Coop Forums gamla, cirkeln sluts på något sätt. Det projektet förväntas vara klart i slutet på året där Coop flyttar in i sina nya lokaler i november.

Ytterligare ett Coop projekt parallellt med Ingelsta är det i Järna där vi kommer att konvertera befintlig anläggning från HFC köldmedier till CO2 och där vi bygger om butiken i drift vilket ställer höga krav på planering samt personal på plats för att lyckas så bra som möjligt med både nöjd slutkund och god ekonomi och där genom säkra framtida projekt och avtal.


Kan du berätta något om dig själv??

Jag är 36 år och bor med min sambo Edina i ett kedjehus i Svärtinge ca10 min utanför Norrköping. På min fritid så spelar jag en hel del golf så fort tillfälle ges, så vinterhalvåret är bara ett långt mörker om ni frågar mig, haha!
Ett annat intresse som både ger och tar är kärleken till IFK Norrköping. Jag och ett gäng kompisar ses till samtliga hemmamatcher, förr blev det några bortamatcher per säsong också men det blir mest framför Tv:n numera.

22 Apr 2024 Nyhet