Filialchefen som känner Edekyl från grunden!

Sedan ett halvår tillbaka är Kalle Vedlund ny filailialchef i Örebro - men han är långtifrån någon ”rookie” inom företaget.

Hej Kalle! När kom du till Edekyl?
-Jag kom till Edekyl redan 2006, lite av en tillfällighet. En kompis till mig fick jobb på Edekyl och frågade mig om inte jag skulle följa med. Jag hade egentligen tänkt studera vidare till ingenjör men jag var samtidigt sugen på att fortsätta jobba och detta lät spännande.

Vad var det som gjorde att du fastnade?
Det är en dynamisk arbetsplats med väldigt bra kamratskap. Jag är tekniskt intresserad och för mig var det ny och spännande teknik vi arbetade med. Men den allra viktigaste anledningen till att jag trivs så bra är att inom Edekyl har alla som vill möjligheten att utvecklas och ta nya steg och positioner inom företaget. Det är unikt för en arbetsplats.

Hur såg Edekyl ut när du började?
Företaget bestod av tio personer och fanns bara i Örebro. Nu är vi över hundra och finns på sex olika orter i Mellansverige. Jag känner det här företaget från grunden och har själv utvecklats med företaget.

Nu är du filialchef i Örebro - hur tänker du som chef?
Internt vill jag lyfta individen och se till att alla syns, att alla förstår att de är viktiga. Edekyl är i dag ett stort företag och då måste vi bygga en nära gemenskap både i det stora som i det lilla sammanhanget.
Därför vill jag att alla våra medarbetare får möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med företaget, så som jag gjorde.
Vi ska både vara specialister inom vårt område men också breda i den bemärkelsen att vi kan de andra teknikområdena. Mot våra beställare ska vi vara en given totalentreprenör.

Varför är ni så framgångsrika?
Innovation och utveckling genomsyrar vår verksamhet. Vi erbjuder rätt kompetens för den lilla installationen till den stora entreprenaden.
Vi tänker hela kedjan och ser möjligheter mellan olika system och energislag.
Så länge vi fokuserar på att alltid ge vår kund och beställare bästa tänkbara leverans kommer vi alltid att ha uppdrag. Kvalitet i alla led lönar sig alltid.

30 Sep 2020