Coop Vingåker hjälper till att minska våra utsläpp av växthusgaser!

Edekyl & Värme är i dagarna klara med sitt uppdrag i Coop Vingåker. Butiken är på kylsidan 100% miljövänlig genom att de använder CO2 som köldmedium. Edekyl har under hösten tagit bort en del äldre kyl- och frysmöbler och kompletterat butiken med nya kyldiskar samt frysskåp. En viss ommöblering har skett, där diskar samt frysskepp fått nya placeringar.

 

- Med tanke på att de redan konverterat till CO2 är det i högsta grad en modern och miljövänlig butik. Alla butiker vi arbetar med har olika förutsättningar även om de tillhör samma kedja. Det gäller att tänka till och alltid se till kundens bästa. I Coop Vingåker var förutsättningarna de allra bästa och installationsarbetet blev lyckat, säger Thomas Andersson, projektledare på Edekyl & Värme.

 - Edekyl & Värme är kompetenta och tillmötesgående. De har lyssnat på våra önskemål och varit noga med att informera oss, dag för dag, om vad de gör. Allt arbete har skett med butiken i full drift. De har visat bra servicekänsla genom att hålla låg profil för att inte störa våra kunders inköpsrundor, säger Anna Fredberg, butikschef på COOP Vingåker.

13 Nov 2017