Om oss

Varmt välkommen till Edekyl & Värme

Visste du Edekyl & Värme genom Robert, Richard och deras far Gunnar Björk har Örebro läns längsta erfarenhet av värmepumpsinstallationer? Redan 1977 installerade Gunnar de första Thermia värmepumparna i Örebro.

- Vi växte upp med värmepumpsinstallationer. På den tiden installerades det mest ytjordvärme, men med tiden ändrades det till att mer och mer bli bergvärme, säger Richard.

I början jobbade Robert och Richard på pappas företag Energistation AB. Robert som kyltekniker och Richard som VVS installatör. Vi har sedan 1977 jobbat med Thermia värmepumpar. Ett så långt samarbete beror ju naturligtvis på någonting.

- Thermia värmepumpar står för kvalitet och innovation. Vi kompletterar med snygga installationer och ett tryggt ägande för kunden. Med vår kompetenta personal och vår dygnet runt bemannade servicecentral så står vi alltid till förfogande om något skulle hända. Det är trygghet på riktigt, säger Robert.

Sedan 2005 har Robert och Richard drivit och utvecklat Edekyl & Värme AB. Det har löpt på bra och idag är vi ett av de ledande värmepumpsföretagen i mellansverige. Med ca 100 kompetenta och fokuserade medarbetare i Örebro, Stockholm, Västerås och Linköping.

Än en gång varmt välkomna till Edekyl & Värme AB.

Kort om Edekyl & Värme

- Vi är ägarledda.

- Vi är en ledande aktör inom kyla, värmepumpar och ventilation i vårt område.

- Vi har tvärfacklig kompetens och förstår att helheten blir aldrig bättre än detaljerna.

- Vi har några av de vassaste specialisterna inom våra teknikområden. Det borgar för att våra kunder alltid får bästa tänkbara hjälp.

- Vi inser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför gläder det oss att vi år efter år värderas väldigt högt i medarbetarundersökningar.

- Vi har en egen larm/servicecentral som är dygnet runtbemannad. De finns till för både våra företagskunder och privatkunder. Unikt i branschen.

Vi lever efter våra värdeord:

Engagemang - Vi bryr oss om våra kunder, medarbetare, miljön och våra samarbetspartners.

Drivkraft - Vi får jobbet gjort. Effektivt och strukturerat.

Ekonomi - Ett hållbart resultat för alla inblandade. Våra kunder, vår miljö och Edekyl.

1974

Grundat

6

Orter

110

Medarbetare

2000

Kunder