Larmcentralen på Edekyl & Värme ansvarar för digital larmövervakning i nära 400 livsmedelsbutiker i Sverige

Larmcentralen växer men har kontroll på växtvärken

I detta nu så ansvarar vår larmcentral för fullständig digital larmövervakning i nära 400 livsmedelsbutiker spridda över hela vårt avlånga land. För ett antal år sedan hade vi inte vågat hoppas på denna tillväxtresa, även om vi redan från start siktade högt, stort och långsiktigt. Förutom vår viktiga roll inom livsmedelskyla står vi idag även med åtaganden inom värme- och ventilationsanläggningar, lager och logistik, komfortkyla, serverkyla med mera. Våra kunder återfinns i hela landet och vi är oberoende av kundens geografiska placering.

Larmcentralen firar snart sin 5-årsdag och vi har för varje månad och kvartal växt oss större och starkare avseende såväl larmområde som kompetens vid första kundkontakt. Såklart finns det alltid risk för att det med tillväxt även tillkommer växtvärk, men här har vi med våra E, D och E masserat och linimenterat oss väl och därför haft en kontrollerad och rolig resa.

Det arbete som började internt som en arbetsmiljölättnad för våra tekniker och projektledare har nu växt sig till en etablerad och respekterad larmcentral som fler och fler vill anlita. Vi är extra stolta över att vi fortsatt behåller vårt plattformsoberoende och att vi har visat vägen i hur vi kan samarbeta med kollegor inom våra affärsområden, med underentreprenörer och tillverkare.

Sammantaget hade inte vår resa fram till idag varit möjlig utan det engagemang och den drivkraft som finns i våra väggar. Tillsammans med alla Edekylare fortsätter vår tillväxt med varje dag som passerar. Idag kan vi leverera larmcentral på den nivå eller i den omfattning som kunden önskar. Vi drivs av hållbara resultat och har idag verktyg och kompetens för att hjälpa våra kunder till att minimera störningar i deras verksamhet och onödig energiåtgång.

Vi bygger hållbara relationer tillsammans med kunder och samarbetspartner och är väl förberedda på att växa än mer. Vi ser fram emot en vår, sommar och högsäsong där vi återigen får visa våra kunder att vi vill ta ansvar – allt för att kunden skall kunna fokusera på deras kärnverksamhet.

Väx med oss! Den nyfikne hör såklart av sig, när på dygnet spelar ingen roll då vi alltid har öppet!

/Per Lind, filialchef Larmcentralen på Edekyl & Värme

31 Mar 2023 Nyhet