Edekyl & Värme är topp 3 återförsäljare i Sverige för Thermia

ÄNTLIGEN!!!!!!!! säger Christian Westher som är försäljningschef på Edekyl & Värme.

- Efter år av kämpande där vi har pendlat mellan plats 4-5 och vissa år varit uppe och nosat på topp 3 har vi lyckats. 2022 är året vi kliver upp bland topp 3 återförsäljare i Sverige som säljer mest Thermiaprodukter, allt från minsta reservdel till fastighetspumpar. Hatten av till alla!!!!
Känslan för 2023 med nya rutiner och slipade processer är att vi kan sikta uppåt i tabellen.

Christian har jobbat på företaget i 9 år och att han var den som blev ”Årets Edekylare” 2021 är ingen slump när det är kopplat till Edekyls fina försäljningsresultat.

Motiveringen för utmärkelsen lyder:
Med ett outtröttligt engagemang driver han förfrågan till kontrakt. Han är alltid på tå för att leverera i tid och för att säkra bolagets tillgång av jobb som bidrar till ett hållbart resultat om och om igen.

31 Mar 2023 Nyhet