Grattis säger vi till Linköpings filial som har vunnit Edekyls luftkonditioneringstävling!

Linköpings filial har vunnit Edekyls luftkonditioneringstävling och vinsten för dessa Edekylare var en äventyrsresa till Idre. Vi har ställt några frågor till en av vinnarna, Terese Langueville, som är projektledare för service ventilation.


Hur fungerade tävlingen och vad var det som gjorde att just ni på Linköpings filial vann tävlingen?
Tävlingen gick ut på att den filialen som säljer flest luft/luftvärmepumpar under en viss tidsperiod vinner.
Johan som är ansvarig hos oss sålde merparten, men även flera anställda har varit med och sålt.
Här vill jag verkligen höja Johan. Han är en riktigt duktig engagerad säljare och han är en riktig vinnarskalle. Han hade bestämt att vi skulle vinna det här. Vinsten var en resa till Idre med teambuildingaktiviteter. Vi alla är taggade och tacksamma för att få åka dit.

Berätta lite om dig själv?
Terese heter jag men man får även kalla mig för Tessan. Är en inbiten hästtjej på 34 år och bor i Svärtinge som ligger mellan Norrköping och Finspång. Bor tillsammans med min sambo och vår gemensamma son på 3 år och katten Glenn. (Och nej, det är inte jag som gav katten namnet)
Hästen jag äger får tyvärr inte plats där vi bor men finns ca 2 minuter bort på min systers gård.
Jag och min syster driver ett inackorderingsstall sedan 6 år tillbaka och vi har förnärvarande 15 inhyrningar.
Jag har hållit på med hästar sen 6 års ålder ca. Alltifrån ridskola, foderhäst, hästar för in/tillridning eller bara komma ut på tävling. Det har varit mycket blod, svett och tårar genom åren. Man fick lära sig i väldigt tidigt i livet att ta ansvar och få skinn på näsan.
För mig är stallet mitt andra hem, att träna för instruktör är minst lika roligt som att ta en tur i skogen. Tävla gör jag inte idag, men förhoppningsvis är det något man tar upp igen när sonen har blivit lite äldre.

Hur länge har du jobbat på Edekyl och Värme och var har du jobbat tidigare?
Jag har jobbat på Edekyl sedan i slutet av mars i år. Innan dess har jag varit ICA anställd i över 10 år, fast i tre olika butiker. Jag har haft olika ansvarsområden, åtaganden och även varit på olika avdelningar. I grunden är jag undersköterska och jobbade en kort tid som bland annat personligassistent, men jag upptäckte relativt snart att det inte var något för mig. Jag älskar att träffa och jobba med människor men att jobba med människor som hade en svår och jobbig sjukdomshistoria var tyvärr inget för mig. Där av sökte jag mig till ICA, ”ett så länge jobb” som blev ett väldigt länge ”så länge jobb”.

Vad kom det sig att du sökte till Edekyl och Värme?
Anledningen till att jag sökte mig ifrån ICA var att jag ville ha nya utmaningar och få en personlig utveckling men att fortfarande jobba med människor, fast på ett annat sätt. Jag kände att jag var klar på ICA.
Sabina som var anställd för den rollen som jag har idag är en god bekant till mig och hon berättade att hon valt att prova en annan arbetsplats. Vi pratade i korta drag om vad det var för jobb och arbetsuppgifter vilket gjorde att jag blev jag nyfiken. 
”Det här är något som skulle passa dig ” sa Sabina och det visade sig att hon hade rätt.
Efter möte med både Viktoria som är HR chef och Kim som är filialchef så kändes det så himla bra. Vilka härliga människor tänkte jag.

Det har varit en stor omställning, det har och är fortfarande så mycket att lära. Men det är så kul. Jag är glad och tacksam över att jag fick den här chansen.

30 Aug 2022 Nyhet