Årets Edekylare!

Edekyl & Värme delar varje år ut utmärkelser till medarbetare och hela filialer som gjort sitt allra bästa och i många fall lite till under året som gått. Årets prisutdelning genomfördes digitalt. Och vinnarna är

Årets Edekylare

Joakim Sundström

Motivering lyder:
Han är en kollega som alltid ställer upp oavsett hur svårt ett problem än är. Är alltid positiv och trevlig mot sin omgivning. Agerar professionellt och tryggt i alla lägen, men har också förmågan att bjuda på arbetsglädje däremellan.

Genom sin kunskap och engagemang har han en stor förståelse för helheten vilket underlättar för kollegorna som har med honom att göra.

Han är prestigelös, har hög arbetsmoral och hängiven sina uppgifter. Han är verkligen navet i avtalet med vår största kund.

 

Årets Rookie

Sanjin Karic

Motiveringen lyder:
Han har sedan dag ett kommit in hos oss på Edekyl & Värme på ett utomordentligt bra sätt. Han bidrar med professionalism och en inställning som är klanderfri.

Med en kort startsträcka har han kommit att bli en tekniker som är med och bidrar till ett bra arbetsklimat både internt på filialerna likväl som ute hos kunderna.

Våra ledord Engagemang-Drivkraft-Ekonomi uppfylls, kort och gott med enkelhet.

Han är noggrann och eftertänksam i sitt sätt att arbeta och sprider lugn och andas trygghet i sitt sätt att vara.

Vi är väldigt glada att ha honom här hos oss och ser fram emot att utvecklas tillsammans.

 

Årets Tekniker

Peter Åström

Motiveringen lyder:
Han har från att vara helt ny i branschen och utan förkunskaper, på mycket kort tid gått till att vara en av dom absolut kunnigaste på företaget. Med sin lugna och trygga framtoning är han ett föredöme som tekniker, han inger förtroende både mot kunder och kollegor.

Han ställer alltid upp och delar med sig av sin kunskap, har ett stort engagemang både i själva arbetet såväl som gentemot sina kollegor.

 

Årets resultatenhet

Linköping Ventilation

Motivering lyder:
Årets resultatenhet är den mest lönsamma. Genom ett engagerat och proffsigt genomförande har denna enhet nått det högsta resultatet på företaget.

 

Årets filial 

Linköping

Motivering lyder:
Årets filial uppvisar det mest lönsamma och stabila resultatet den senaste12-månadersperioden. Det vill säga ett hållbart resultat.

17 Dec 2020