Två nya uppdrag åt Moelven Bygg!

Edekyl & Värme har fått in två rykande färska bergvärmeentreprenader på uppdrag av Moelven Bygg.
Den ena gäller Charlottendalskolan (blivande Internationella Engelska Skolan) på Värmdö, det andra är ett elevhem i Forsmark.
Skolan i Charlottendal är en nybyggnation av en låg och mellanstadieskola på 4 800 kvm.

-Uppdraget är så nytt att det ännu inte ens finns ett borrtillstånd. När tillståndet kommer borras 12 geoenergibrunnar, vartefter vi gjuter plattan. Därefter levererar och installerar vi en komplett bergvärmeanläggning, säger Fredrik Åsbrink, projektledare på Edekyl & Värme.

Uppdrag nummer två åt Moelven påminner om skolan i Charlottendal. Det gäller nybyggnation av ett elevhem i Forsmark med totalt 32 lägenheter i två byggnader. Även här ska Edekyl genomföra en komplett bergvärmeinstallation med energi från fyra geoenerigbrunnar.
18 Jun 2020