Nytt uppdrag för ICA Maxi Stormarknad i Visby!

Edekyl & Värmes första uppdrag på Gotland har precis startat. ICA Maxi Stormarknad i Visby bygger om för att uppgradera butiken med modern och hållbar kyla. Två nya CO2-aggregat installeras, nya kyl- och frysrum, nya kyl- och frysdiskar samt ett nytt styrsystem.

Edekyl genomför uppdraget i samarbete med Gute Kyltjänst. Projekteringen är precis klar och andra veckan i januari 2020 startar produktionen. Uppdraget beräknas vara klart till midsommar samma år. När installationsarbetet är klart kommer Gute Kyltjänst stå för servicedelen.

- Det här är vårt första uppdrag på Gotland. Det är både roligt och spännande. Vi kommer samarbeta med Gute Kyltjänst vilket blir bra. Från oss på Edekyl är det medarbetare från filialerna i Västerås och Örebro som står för produktionen, säger Christian Wester, produktionschef på Edekyl & Värme.

17 Dec 2019