Ny filialchef förstärker Edekyl & Värme i Norrköping!

Johan Andersson är ny filialchef för filialen i Norrköping. Han kommer senast från arbetet som stationschef på Räddningstjänsten i Kvillinge.

Johan har helt rätt bakgrund och är dessutom utbildad kyltekniker i botten.

 

Hej, Johan! Vad är ditt första intryck av Edekyl?

- Det är mycket positivt. Jag har inte ens varit här i tre månader och håller fortfarande på att sätta mig in i allt. Men mitt första intryck är: medarbetare med hög kompetens i kombination med en stark företagskultur och full fart. Nu vet jag också att det är ett strategiskt och genomtänkt företag. Det finns en bra struktur som gör att det är lätt att komma in och ta till sig företagskulturen.

 

Varför sökte du jobbet?

Jag är kyltekniker i botten och blev intresserad av jobbannonsen. Då visste jag inte så mycket om Edekyl så jag frågade runt bland bekanta i branschen och fick bara höra positiva saker. Det var många som uppmanade mig att söka och det är jag glad över att jag gjorde.

 

Vad är ditt första mål?

- Att bygga en stabil grund att stå på och bli en attraktiv filial som attraherar både kunder och medarbetare. I en sådan här stor koncern som Edekyl med alla sina filialer pågår en ständig rekrytering. Edekyl har en väldigt duktig HR chef som gör att det sker på ett väldigt professionellt sätt.

 

Edekyl är ett företag med grön inriktning hur ser du på det?

- För mig som friluftsmänniska är miljötänk och hållbarhet en självklarhet. Företag som inte arbetar hållbart kommer inte att överleva.

- Vad är dina första steg framöver med filialen i Norrköping?

- Vi ska bli några fler medarbetare och vi ska uppnå bättre lönsamhet. Det är viktigt att om vi gör ett bra jobb så ska det också ge något tillbaka.

16 Dec 2019