Finalist Årets Företagare 2019

Priset går inte bara till Edekyl & Värme och våra fantastiska medarbetare utan också till kyl & värmebranschen som helhet, säger Robert Björk, vd på Edekyl & Värme.

 

Organisationen Företagarna delar varje år ut priset som Årets Företagare för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

 

Robert och Richard Björk som driver företaget Edekyl & Värme deltog i tävlingen och blev först Årets Företagare i Örebro och därefter i hela Örebro Län. Därmed lyckades de nå den nationella finalen som genomfördes nu i oktober i Stockholms Stadshus, Blå hallen.

 

-Det är stort när ett företag från kyl- och värmebranschen går till den nationella finalen i Stockholm och får tävla på mot de främsta företagarna i Sverige.

Jag tycker att hela vår bransch kan klappa sig själva på axeln och känna att vi är duktiga och vet vad vi gör, både ekonomiskt som energi- och miljömässigt. Vi har gått så här långt därför att vi inom Edekyl & Värme konkretiserar och förverkligar våra värdeord; engagemang, drivkraft och ett hållbart resultat. Värdeorden gör att det är enkelt att arbeta med Edekyl & Värme för både våra kunder som våra anställda. Utan alla fantastiska medarbetare hade den här framgången inte varit möjlig, säger Robert Björk, vd på Edekyl & Värme.

23 Aug 2019