ICA Supermarket Kringlan satsar på hållbarhet!

Edekyl & Värme har fått totalentreprenaden på kyla när ICA Supermarket Kringlan i Södertälje ska moderniseras och byggas om. Edekyl genomförde projekteringen redan i januari i år och går i installationsfas i mitten av augusti. Butiken som ligger i köpcentret Kringlan kommer få miljövänlig kyla installerad i form av CO2.

Utöver nytt kylaggregat, blir det nya kyl- och frysdiskar, nya förångare i kyl- och frysrum samt delidiskar. Butiken kommer vara förberedd för värmeåtervinning.

 

-Det här är en fräsch butik som det ska bli roligt att uppgradera. Allt vårt arbete kommer ske med butiken öppen som vanligt. Det gör att vi måste planera och koordinera installationerna så att vi inte stör butikens kunder. Vi på Edekyl & Värme är glada över uppdraget och att ICA ser oss som en kompetent och trygg leverantör av miljövänlig kyla, säger Johan Pettersson, projektledare på Edekyl & Värme.

26 Jun 2019