”Nu vill jag bara komma igång,” säger Edekyls nye filialchef i Linköping

Kim Holm är ny på posten som filialchef för Edekyl & Värme i Linköping. Kim kommer senast från Caverion där han arbetade som servicechef för ventilation, el, vs, kyla samt styr och regler. Han har en gedigen bakgrund som både hantverkare och ledare. Med stor erfarenhet och kunnande, från att ha jobbat med de flesta discipliner som förekommer i en fastighet, för han med sig en helhetssyn på varje uppdrag.

 

 

-    Det här ska bli väldigt roligt och stimulerande. Jag känner mig faktiskt lite pånyttfödd. Jag har bara varit här i en vecka men slås av två saker, hur familjär stämningen är inom Edekyl och vilken hög kompetens och bra driv mina medarbetare har. Min första målsättning är att skapa en välmående organisation där vi trivs tillsammans. Utifrån den ska vi strukturera oss, göra bra affärer och tillsammans utföra projekt med hållbara lösningar åt alla. Vi ska öka både i omsättning som antal medarbetare. Nu vill jag bara komma igång, säger Kim Holm, filialchef på Edekyl & Värme i Linköping.

23 Okt 2018