Ny filialchef till Edekyl & Värme i Uppsala!

Stefan Eksudd är Edekyl & Värmes nya filialchef i Uppsala. Han kommer från grossistsidan. Senast från Solar där han först tjänstgjorde som regionchef för VVS i Mellansverige och därefter som försäljningschef för industri MRO. Innan Solar var han affärschef på Grundfos

 

Vad är ditt intryck två veckor efter att du tillträtt som filialchef i Uppsala?

 

Att Edekyl & Värme är ett varmt och välkomnande företag. Här finns det väldigt många duktiga medarbetare som erbjuder kunderna hög kompetens inom våra teknikområden.

 

Vad lockade dig att ta jobbet?

 

Att Edekyl & Värme är under stark utveckling och att stort fokus ligger på tillväxt och affärer. Det är mitt område. Det jag kan tillföra är ökad bredd och kompetens inom marknad och försäljning.

 

Vad kommer du att utveckla?

 

Allt handlar om att bygga relationer, externt som internt. Mitt uppdrag är att utveckla gamla som nya kontakter och kunder så vi skapar fler möjligheter till affärer. Vi vill också utveckla och stärka vårt erbjudande. Vi är duktiga och det behöver vi påvisa tydligare.

 

Vilka fördelar finns det med att vara en del av en stor och framgångsrik organisation som Edekyl & Värme?

 

Det finns muskler inom företaget; finansiellt, personellt och kunskapsmässigt. Vi är mycket flexibla och tar hjälp och hjälper varandra när så behövs, både genom att dela personal som kunskap. Jag ser en stor potential hos vår filial här i Uppsala liksom för Edekyl & Värme som helhet.

 

Var är Edekyl & Värme i Uppsala om fem år?

 

Om fem år är vi dubbelt så många och omsätter tre gånger mer än i dag och självklart med fortsatt lönsam tillväxt. Vi ser ljust på framtiden!

05 Sep 2018