Edekyl tecknar rekordavtal med Coop

Edekyl & Värme har tecknat sitt största avtal någonsin. Avtalet gäller service av ca 170 Coop-butiker i Mellansverige.

Det är en fördubbling mot det tidigare avtalet som gällde 85 butiker. Störst tilldelning får filialen i Stocholm som går från 15 till totalt 75 butiker. De nya tillkommande butikerna finns framför allt i Stockholm, Uppsala samt i Värmland. Avtalslängden är på fyra år med möjlighet till ett års förlängning.
Totalt sett är de 170 butikerna jämnt fördelade över Edekyl & Värmes sex filialer.

- För att det här ska fungera till kundens belåtenhet krävs det struktur och tillgång till tekniker med rätt kompetens. De kraven uppfyller vi. Det här uppdraget har gett oss möjligheten att starta en larmcentral som kommer vara bemannad dygnet runt. Oavsett var ett larm går kommer vi vara på plats senast inom två timmar. Vi känner oss trygga med avtalet därför att vi vet vad kunden vill och att vi uppfyller deras kravbild. Vi vet också att att de har varit och är nöjda med oss sedan tidigare som leverantör, säger Joakim Sundström, ansvarig projektledare på Edekyl & Värme.

Edekyl & Värme med över 100 anställda har sitt huvudkontor i Örebro med filialer i Norrköping, Linköping, Västerås, Uppsala och Stockholm. Edekyl & Värme tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service,  Deras verksamhet sträcker sig från installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar till automationssystem, ventilationsarbeten samt konstruktion. Alltid med energieffektivisering och energiåtervinning som mål.

För mer information kontakta Robert Björk på Edekyl & Värme.
robert@edekyl.se eller 019-767 33 01.

18 Apr 2018