Ny kalkylator till Edekyl & Värme

Edekyl & Värmes nye kalkylator heter Dan Holmkvist. Han kommer närmast från Luftkontroll Energy där han hade liknande arbetsuppgifter. På huvudkontoret i Örebro finns i dag redan Christian Wester och tillsammans bildar de ett effektivt arbetsteam.

I dag räknar Edekyl & Värmes filialer själva på sina uppdrag. Dan och Christians uppgift är att hjälpa till att kapa de olika filialernas toppar samt hjälpa till vid större förfrågningar.

- Det är hos mig allt börjar, säger Dan. Alla uppdrag startar med en förfrågan i form av en handling som jag läser in mig på, därefter räknar jag på material- och arbetskostnader m m. Det ligger sedan som grund för ett anbud. Jag gör ungefär samma arbete här på Edekyl & Värme som på min gamla arbetsplats. Men nu i större skala och med betydligt mer teknik inräknad. För att vara duktig i mitt jobb måste man inte bara räkna rätt utan också vara intresserad av att se olika affärsmöjligheter presenterade genom en professionell kalkyl.

Edekyl & Värme består idag av nära 100 anställda fördelade på huvudkontoret i Örebro och sina sex filialer i Linköping/Motala, Örebro, Norrköping, Stockholm, Västerås och Uppsala.

För mer information kontakta Robert Björk på Edekyl & Värme.
robert@edekyl.se eller 019-767 33 01.

21 Mar 2018