Ny HR chef till Edekyl & Värme!

Viktoria Andersson är Edekyl & Värmes nya HR chef. Hon kommer från Adecco (Ett av Sveriges största bemanningsföretag) i Örebro, där hon varit verksamhetschef de senaste tio åren.

Innan dess hade Viktoria under tio år olika chefsroller inom Arbetsförmedlingen. Är utbildad personalvetare i grund och botten. 

-Mina kunskaper och erfarenheter från mina tidigare tjänster kommer väl till pass när jag nu startar mitt arbete på Edekyl & Värme. Min uppgift är att utveckla människor internt och rekrytera externt.

Edekyl & Värme är redan i dag aktiva och gör väldigt bra saker. Min första uppgift blir att strukturera upp det arbetet och öka farten på HR-delen så att vi blir ännu bättre på att utveckla och ta hand om våra medarbetare.

Jag har tidigare arbetat med bristyrken så när det gäller rekrytering har jag mycket att tillföra. Edekyl & Värme är expansiva och bristen på projektledare och tekniker får inte vara en flaskhals, säger Viktoria Andersson, HR chef på Edekyl & Värme.

Edekyl & Värme har mer än fördubblat både antalet anställda som omsättning vart femte år sedan starten 2005. Nästa stora utmaning är att återigen fördubbla antalet anställda och omsättning till 2020. 

-Viktoria kommer få en viktig roll i den utmaningen. För att växa som vi gjort måste man vara ett målstyrt företag. Många företag i vår omgivning är händelsestyrda. Men inom Edekyl har vi ett tydligt mål uppdelat i delmål. Vi ser hela tiden var på kartan vi befinner oss. Nu har vi växlat upp och nått en storlek där en HR chef är nödvändig för att vi ska kunna gå vidare.

Vi tar frågor om utbildning, personlig utveckling men också trivsel, ansvar och rätt utmaning för varje individ på största allvar. Viktoria kommer att tillföra massor av kompetens till oss, säger Robert Björk, vd för Edekyl och Värme.

 

Edekyl & Värme består idag av nära 100 anställda fördelade på huvudkontoret i Örebro och sina fem filialer i Linköping, Motala, Norrköping, Stockholm och Västerås. (Från och med den första januari ingår den nya filialen i Uppsala fullt ut i koncernen).

Edekyl & Värme ingår i TESAB-kedjan som består av 22 företag med ca 350 anställda och är Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag. 

För mer information kontakta Robert Björk på Edekyl & Värme.
robert@edekyl.se eller 019-767 33 01.

13 Okt 2017